5 Easy Facts About iş ayakkabısı Described

Wiki Article

İşçilerin ordinary hayatta kullandıkları ayakkabılarını işyerlerinde kullanmaları uygun değildir. Bazı kadın ve erkek iş çiler sokakta giyilmeyecek kadar eskimiş ayakkabılarını işyerinde giymeyi tercih ederler. Ancak bu durum bir çAlright iş kazasına neden olur.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için gardenım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

Önleminizi iş sağlığı güvenliği kriterleri çerçevesinde aldığınız zaman işinizde başarı sağlayıp gelirinizi de arttırırsınız.

Merhaba mağazanın dizaynı firma tarafındanmı yapılacak ve ayrıca tüm kuruyemiş ve benzeri ürünler firma tarafındanmı tedarik edilecek ayrıca four hundred bin…

İş ayakkabıları, demir burunlu işçi ayakkabıları ve işçi botlarını en uygun fiyatlarla Demir Kundura’dan satın alabilirsiniz.

Ter emme ve emilen teri geri bırakma: Kullandığımız fusbetlerin ter ve su buharı emme kapasitesi yüksek olup kısa sürede emilen nemi geriverir ve hızla kurur.

"P" normalına sahip iş güvenliği mekap iş ayakkabısı ayakkabıları, genellikle aşağıdaki özelliklere sahip olur:

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Bu ayakkabıların üst kısmında genellikle metallic veya cam elyafından yapılmış bir kaplama bulunur. Bu, ayakları korurken aynı zamanda konforu da sağlar.

Kaynak işlemleri sırasında maruz kalabilecek tehlikelere karşı koruma sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Alevlere karşı dayanıklı malzemelerin kullanımı, sıcaklık dayanımı, kayma direnci ve konforlu bir tasarım ile yüksek güvenlik sunar.

Çelik burun başlığıyla 200 jul kuvvete karşı ayak parmaklarını korur. Kaliteli materyalleri sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ayakkabı, kolay parçalanmaz, delinmeye ve darbelere karşı direnç gösterir. Kaymaz dış tabanı yere sıkıca tutunur ve güvenle yürümenizi sağlar. iş ayakkabısı markaları Ayakkabıyı inşaat gibi ağır işlerin dışında doğa sporlarında da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

KauçUnited kingdom tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve ağır sanayi işlerinde rahatlıkla çelik burunlu iş ayakkabısı tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

Kaynak işlerinde sıklıkla kullanılan elektrikli aletler nedeniyle elektrik çarpmaları riski vardır.

Report this wiki page